Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet przygotowałam na podstawie przepisu z kuchni polskiej.Zmieniłam go troszkę.Do pasztetu dodałam mięso wieprzowe i drobiowe.Bardzo smaczny.
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 612
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30504
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 612
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30504
Składniki
mięso i boczek ugotować razem z jarzynami
na patelni rozgrzac olej i podsmazyć cebulę,dodac wątróbkę i smażyc wszystko jeszcze 5 minut,odstawić
mięso,boczek,wątróbkę z cebulę,jarzyny zemleć 2 razy,namoczyc bułkę,odsączyc i równiez zemleć
dodać jajka i przyprawy,wszystko dokładnie wymieszać
tak przygotowaną masę włożyć do blaszki (keksówki)wysmarowanej masłem i wysypanej tartą bułk ą
piec 70 minut