Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomita ryba z dodatkiem warzyw, to alternatywa dla osób nielubiących karpia. Na każdą okazję
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 97
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 66
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 57
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 119
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19670
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 97
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 66
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 57
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 119
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19670
Składniki
Filety opłukać odsączyć na papierowym ręczniku ,podzielić na porcję, lekko posolić i odstawić na 15 minut. Następnie obtoczyć w mące i usmażyć na oleju na złoty kolor.
Marchewkę, pietruszkę oczyścić i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Por pokroić w krążki, cebulę w piórka. Na patelni rozgrzać olej i podsmażyć por oraz cebulę. Marchewkę i pietruszkę poddusić na oleju, a małym ogniu.
Po 20 minutach dodać przecier pomidorowy, por, cebulę, natkę pietruszki, doprawić cukrem, solą i pieprzem.
Rybę włożyć np. na głęboki talerz ,półmisek, przykryć gorącymi warzywami.