Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomita ryba z dodatkiem warzyw, to alternatywa dla osób nielubiących karpia. Na każdą okazję
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11147
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3849
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1330
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11147
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3849
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1330
Składniki
Filety opłukać odsączyć na papierowym ręczniku ,podzielić na porcję, lekko posolić i odstawić na 15 minut. Następnie obtoczyć w mące i usmażyć na oleju na złoty kolor.
Marchewkę, pietruszkę oczyścić i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Por pokroić w krążki, cebulę w piórka. Na patelni rozgrzać olej i podsmażyć por oraz cebulę. Marchewkę i pietruszkę poddusić na oleju, a małym ogniu.
Po 20 minutach dodać przecier pomidorowy, por, cebulę, natkę pietruszki, doprawić cukrem, solą i pieprzem.
Rybę włożyć np. na głęboki talerz ,półmisek, przykryć gorącymi warzywami.