Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomita ryba z dodatkiem warzyw, to alternatywa dla osób nielubiących karpia. Na każdą okazję
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7893
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 303
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3127
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7893
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 303
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3127
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Składniki
Filety opłukać odsączyć na papierowym ręczniku ,podzielić na porcję, lekko posolić i odstawić na 15 minut. Następnie obtoczyć w mące i usmażyć na oleju na złoty kolor.
Marchewkę, pietruszkę oczyścić i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Por pokroić w krążki, cebulę w piórka. Na patelni rozgrzać olej i podsmażyć por oraz cebulę. Marchewkę i pietruszkę poddusić na oleju, a małym ogniu.
Po 20 minutach dodać przecier pomidorowy, por, cebulę, natkę pietruszki, doprawić cukrem, solą i pieprzem.
Rybę włożyć np. na głęboki talerz ,półmisek, przykryć gorącymi warzywami.