Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 777
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425038
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10702
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336976
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 777
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425038
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10702
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336976
Składniki
Filety oprószyć solą ,pieprzem i papryką ,odstawić na godzinę. Panierować w mące ,smażyć na złoto z obu stron na oliwie. Cebule pokroić w piórka ,zalać wodą ,gotować z zielem angielskim ,pieprzem i liśćmi laurowymi ok. 10 min. Wlać ocet ,doprawić solą i cukrem ,zagotować ,odstawić do wystudzenia. W słoiku ułożyć usmażone filety ,przełożyć cebulą z zalewy. Całość zalać zalewą ,słoik zamknąć i wstawić do lodówki.