Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla małych milusińskich mięsożerców.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1723
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1520
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1486
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1778
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1723
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1520
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1486
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1778
Składniki
Umyte dramstiki posypane przyprawami układamy do naczynia żaroodpornego. Pokrojonego selera, cebulę i czosnek wciskamy obok mięsa. Wszystko polewamy oliwą i sokiem z limonki a następnie wkładamy do lodówki na 30 min.
Pieczemy pod przykryciem 45 min w temp. 180-200 st C.