Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla małych milusińskich mięsożerców.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 172
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1892
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 172
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1892
Składniki
Umyte dramstiki posypane przyprawami układamy do naczynia żaroodpornego. Pokrojonego selera, cebulę i czosnek wciskamy obok mięsa. Wszystko polewamy oliwą i sokiem z limonki a następnie wkładamy do lodówki na 30 min.
Pieczemy pod przykryciem 45 min w temp. 180-200 st C.