Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, soczyste i mocno pikantne.....
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231941
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5047
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231941
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5047
Składniki
Dramstiki umyć, osuszyć. Lekko posolić. Odstawić.
Sos sojowy, ocet winny, miód i przecier wraz z podanymi przyprawami wymieszać w miseczce. Dodać zmiażdżone ząbki czosnku.
Dramstiki wrzucić do glazury, dokładnie wymieszać. Odstawić do lodówki na kilka godzin a najlepiej na całą noc.
Dramstiki wyjąć z marynaty, ułożyć w żaroodpornym naczyniu lub woreczku do pieczenia.
Piec około 1h15 minut w temperaturze 180. Od czasu do czasu przewrócić mięso w naczyniu lub w woreczku. Podawać z ziemniaczanym puree lub ryżem.