Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, soczyste i mocno pikantne.....
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5110
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 188
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5110
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 188
Składniki
Dramstiki umyć, osuszyć. Lekko posolić. Odstawić.
Sos sojowy, ocet winny, miód i przecier wraz z podanymi przyprawami wymieszać w miseczce. Dodać zmiażdżone ząbki czosnku.
Dramstiki wrzucić do glazury, dokładnie wymieszać. Odstawić do lodówki na kilka godzin a najlepiej na całą noc.
Dramstiki wyjąć z marynaty, ułożyć w żaroodpornym naczyniu lub woreczku do pieczenia.
Piec około 1h15 minut w temperaturze 180. Od czasu do czasu przewrócić mięso w naczyniu lub w woreczku. Podawać z ziemniaczanym puree lub ryżem.