Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, soczyste i mocno pikantne.....
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 12
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 20
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 94
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 12
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 20
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 94
Składniki
Dramstiki umyć, osuszyć. Lekko posolić. Odstawić.
Sos sojowy, ocet winny, miód i przecier wraz z podanymi przyprawami wymieszać w miseczce. Dodać zmiażdżone ząbki czosnku.
Dramstiki wrzucić do glazury, dokładnie wymieszać. Odstawić do lodówki na kilka godzin a najlepiej na całą noc.
Dramstiki wyjąć z marynaty, ułożyć w żaroodpornym naczyniu lub woreczku do pieczenia.
Piec około 1h15 minut w temperaturze 180. Od czasu do czasu przewrócić mięso w naczyniu lub w woreczku. Podawać z ziemniaczanym puree lub ryżem.