Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i co najwazniejsze nie jest tłusty.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10908
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3531
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2618
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10908
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3531
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2618
Składniki
mięso umyc,włozyc do garnka i gotowac
w trakcie gotowania dodac liście laurowe,ziele ang.,a także łyzke kucharka
po 30 min dodać obrane warzywa i gotowac do miekkośći mięsa
kiedy mieso bedzie miękkie wyjąć z garnka ,warzywa również,przestudzic
bułke namoczyc w wywarze i wszystko zemleć 2 razy
do masy dodać jajka,majeranek ,sół i pieprz,na tarce zetrzeć połowę gałki muszkatołowej i również dodać do mięsa
wszystko dokładnie wymieszać i wlozyc do blaszki wysmarowanej masłem i wysypanej bułka tartą
piec 30 minut w temperaturze 180
właściwie jest to pasztet mięsno warzywny,smaczny i nie jest tłusty