Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i co najwazniejsze nie jest tłusty.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
mięso umyc,włozyc do garnka i gotowac
w trakcie gotowania dodac liście laurowe,ziele ang.,a także łyzke kucharka
po 30 min dodać obrane warzywa i gotowac do miekkośći mięsa
kiedy mieso bedzie miękkie wyjąć z garnka ,warzywa również,przestudzic
bułke namoczyc w wywarze i wszystko zemleć 2 razy
do masy dodać jajka,majeranek ,sół i pieprz,na tarce zetrzeć połowę gałki muszkatołowej i również dodać do mięsa
wszystko dokładnie wymieszać i wlozyc do blaszki wysmarowanej masłem i wysypanej bułka tartą
piec 30 minut w temperaturze 180
właściwie jest to pasztet mięsno warzywny,smaczny i nie jest tłusty