Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Racuszki wyszły delikatne i chrupiące,bardzo smaczne,polecam:)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 926
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2144
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4159
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 926
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2144
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4159
Składniki
Mąkę,jajko,sól,drożdże i pieprz dać do mleka i zmiksować na gładką masę. Seler zetrzeć na grubych oczkach tarki,rzodkiewkę pokroić ,koperek posiekać. Dodać do masy i wymieszać. Kłaść łyżką na rozgrzane masło i smażyć z dwóch stron. Odsączyć na ręczniku papierowym. Można podawać ze śmietaną lub sosem czosnkowym. Z tej porcji wyszło mi 12 średnich placuszków. Smacznego życzę!