Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie danie na smaczną przekąskę.
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 84918
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2220
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9793
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3548
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6894
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 84918
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2220
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9793
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3548
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6894
Składniki
Wykonanie: Marchewkę i ziemniaki obrać. Marchew pokroić w kostkę, zalać wrzącą osoloną wodą wymieszaną z mlekiem i dusić na wolnym ogniu. Boczek pokroić w kostkę i dodać do marchewki. Gdy marchewka jest na wpół miękka dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i dusić dalej. Przyprawić do smaku gdy warzywa będą miękkie i podawać.