Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
może być na gorąco jak i na zimno :)
Kotlety jajeczno-pieczarkowe powstały w chwili, gdy miałam w kuchni pieczarki...
Odsłon: 97
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 14
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 185
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 1478
Kotlety jajeczno-pieczarkowe powstały w chwili, gdy miałam w kuchni pieczarki...
Odsłon: 97
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 14
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 185
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 1478
Składniki
mięso umyć, natrzeć solą i pieprzem. Na patelni rozpuścić masło. Mięso obwiązać sznurkiem i obsmażyć na patelni z każdej strony. Mięso przełożyć do garnka, w którym będziemy je dusić, dodać wino, rosół i wszystkie pozostałe składniki dusić ok 50-60 minut. Smacznego