Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje ogródkowe pomidory w egipskiej sałatce i od razu zrobiło się cieplej. Taka sałatka jest widoczna w restauracjach całego Kairu. Zachwyca wyglądem i zachęca do konsumpcji. Przepis pochodzi z książki "CAIRO KITCHEN" .
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 695
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 185
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1365
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 695
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 185
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1365
Składniki
Pomidory opłucz i osusz. Każdego pomidora ponacinaj pionowo do 3/4 jego wysokości, tak aby uzyskać kieszonki. Zrób 6-7 nacięć na 1 pomidora. Wymieszaj wszystkie składniki dressingu z 80 ml wody. Napełnij kieszonki w pomidorach dressingiem i udekoruj dodatkowymi orzechami włoskimi.