Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje ogródkowe pomidory w egipskiej sałatce i od razu zrobiło się cieplej. Taka sałatka jest widoczna w restauracjach całego Kairu. Zachwyca wyglądem i zachęca do konsumpcji. Przepis pochodzi z książki "CAIRO KITCHEN" .
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 81
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 757
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 476
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 283
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 81
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 757
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 476
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 283
Składniki
Pomidory opłucz i osusz. Każdego pomidora ponacinaj pionowo do 3/4 jego wysokości, tak aby uzyskać kieszonki. Zrób 6-7 nacięć na 1 pomidora. Wymieszaj wszystkie składniki dressingu z 80 ml wody. Napełnij kieszonki w pomidorach dressingiem i udekoruj dodatkowymi orzechami włoskimi.