Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przekąska na Andrzejki lub inne imprezy .
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na ciasto Izaura, łączące w sobie warstwy wilgotnego ciasta...
Odsłon: 21317
Proste a zarazem bardzo smaczne połączenie dwóch składników które wydawać by...
Odsłon: 25409
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 136
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na ciasto Izaura, łączące w sobie warstwy wilgotnego ciasta...
Odsłon: 21317
Proste a zarazem bardzo smaczne połączenie dwóch składników które wydawać by...
Odsłon: 25409
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 136
Składniki
Ciasto francuskie rozwiń ułóż plasterki sera a na nim plasterki szynki. Zwiń w rulon, następnie pokrój ukośnie i ułóż na papierze do pieczenia. Jajko roztrzep widelcem i posmaruj wierzch ciasta. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 220 stopni i piec około 15 minut do rumianego koloru. Podawać na ciepło lub zimno.