Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna , aromatyczna na różne okazje.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10915
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6260
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5391
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13211
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4951
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10915
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6260
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5391
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13211
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4951
Składniki
Paprykę umyć , zetrzeć na tarce o grubszych otworach, ser również zetrzeć. Jajka ubić na sztywno ze szczyptą soli, dodać paprykę, ser , mąkę, koncentrat pomidorowy, dokładnie wymieszać. Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Blaszkę 24 x 35 cm wyłożyć papierem do pieczenia, wlać ciasto, wstawić do piekarnika, piec 20 minut.
Wyjąć i zwinąć w roladę. Oliwki pokroić w drobną kostkę.. Wystudzone ciasto posmarować serkiem i posypać oliwkami.
Wzdłuż jednego boku ułożyć łososia i zwinąć w roladę.
Schłodzić w lodówce 1 godzinę , pokroić na porcje.