Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna , aromatyczna na różne okazje.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1358
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1358
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Paprykę umyć , zetrzeć na tarce o grubszych otworach, ser również zetrzeć. Jajka ubić na sztywno ze szczyptą soli, dodać paprykę, ser , mąkę, koncentrat pomidorowy, dokładnie wymieszać. Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Blaszkę 24 x 35 cm wyłożyć papierem do pieczenia, wlać ciasto, wstawić do piekarnika, piec 20 minut.
Wyjąć i zwinąć w roladę. Oliwki pokroić w drobną kostkę.. Wystudzone ciasto posmarować serkiem i posypać oliwkami.
Wzdłuż jednego boku ułożyć łososia i zwinąć w roladę.
Schłodzić w lodówce 1 godzinę , pokroić na porcje.