Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna , aromatyczna na różne okazje.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 554
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11163
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3933
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1360
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 554
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11163
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3933
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1360
Składniki
Paprykę umyć , zetrzeć na tarce o grubszych otworach, ser również zetrzeć. Jajka ubić na sztywno ze szczyptą soli, dodać paprykę, ser , mąkę, koncentrat pomidorowy, dokładnie wymieszać. Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Blaszkę 24 x 35 cm wyłożyć papierem do pieczenia, wlać ciasto, wstawić do piekarnika, piec 20 minut.
Wyjąć i zwinąć w roladę. Oliwki pokroić w drobną kostkę.. Wystudzone ciasto posmarować serkiem i posypać oliwkami.
Wzdłuż jednego boku ułożyć łososia i zwinąć w roladę.
Schłodzić w lodówce 1 godzinę , pokroić na porcje.