Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27457
Polecam, pychota.
Odsłon: 304
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 229
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27457
Polecam, pychota.
Odsłon: 304
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 229
Składniki
cieciorke moczymy przez 24h ,czesto zmieniajac wode
wszystkie skladniki mielimy w mikserze na gladka mase tak, aby byly widoczne male kawaleczki cieciorki, na koniec dodajemy make i lepimy malenkie kotleciki(mozna tez dodac jajko, beda pulchniejsze),smazymy w glebokim tluszczu na rumiany kolor
wszystkie skladniki sosu dokladnie zmielic w mikserze,jezeli jest zbyt gesty dodac odrobine wody