Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 66
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 226
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2838
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 66
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 226
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2838
Składniki
cieciorke moczymy przez 24h ,czesto zmieniajac wode
wszystkie skladniki mielimy w mikserze na gladka mase tak, aby byly widoczne male kawaleczki cieciorki, na koniec dodajemy make i lepimy malenkie kotleciki(mozna tez dodac jajko, beda pulchniejsze),smazymy w glebokim tluszczu na rumiany kolor
wszystkie skladniki sosu dokladnie zmielic w mikserze,jezeli jest zbyt gesty dodac odrobine wody