Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie na gęsto i rzadko
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7565
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 197
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2352
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 524
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7565
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 197
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2352
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 524
Składniki
Cebulę obrać pokroić w kostkę,czosnek też,kiełbasę jak kto woli,ja kroję plasterek na 4 Rozgrzać olej, wrzucić kiełbasę,jak się przyrumieni,dorzucić cebuli z czosnkiem ( czosnek skroić)
Do garnka nalać 700ml wody, wrzucić 3 liście laurowe,2 ziele angielskie,po jednej łyżeczce soli,papryki słodkiej wędzonej,pół łyżeczki pieprzu ( na końcu można doprawić) Gdy się zacznie gotować wrzucić to co na patelni i dalej gotować 10min Na koniec 3 łyżki koncentratu pomidorowego,zostawić z 5 minut i gotowe