Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie na gęsto i rzadko
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11106
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6364
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5414
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13342
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5100
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11106
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6364
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5414
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13342
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5100
Składniki
Cebulę obrać pokroić w kostkę,czosnek też,kiełbasę jak kto woli,ja kroję plasterek na 4 Rozgrzać olej, wrzucić kiełbasę,jak się przyrumieni,dorzucić cebuli z czosnkiem ( czosnek skroić)
Do garnka nalać 700ml wody, wrzucić 3 liście laurowe,2 ziele angielskie,po jednej łyżeczce soli,papryki słodkiej wędzonej,pół łyżeczki pieprzu ( na końcu można doprawić) Gdy się zacznie gotować wrzucić to co na patelni i dalej gotować 10min Na koniec 3 łyżki koncentratu pomidorowego,zostawić z 5 minut i gotowe