Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś dla Panów:)pikantna przekąska:)na ciepło i na zimno:)))Coś podobnego już dodałam ale ten przepis wykorzystałam pierwszy raz i dzielę się z innymi:))))
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326778
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12131
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17028
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326778
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12131
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17028
Składniki
Fasolę pokroić dowolnie i obgotować tak,by nie była zbyt miękka:)wystudzić:)
cebulę pokroić w talarki,paprykę w słupki,marchew zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Wszystko razem poddusić na oleju ale na takiej ilości żeby nie "utopić"gotowy farsz przestudzić i dodać wraz z przyprawami do fasolki.odstawić na 1 godzinkę:)Potem nakładać w słoiki i pasteryzować pół godziny:)