Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś dla Panów:)pikantna przekąska:)na ciepło i na zimno:)))Coś podobnego już dodałam ale ten przepis wykorzystałam pierwszy raz i dzielę się z innymi:))))
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1486
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231869
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5020
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1486
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231869
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5020
Składniki
Fasolę pokroić dowolnie i obgotować tak,by nie była zbyt miękka:)wystudzić:)
cebulę pokroić w talarki,paprykę w słupki,marchew zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Wszystko razem poddusić na oleju ale na takiej ilości żeby nie "utopić"gotowy farsz przestudzić i dodać wraz z przyprawami do fasolki.odstawić na 1 godzinkę:)Potem nakładać w słoiki i pasteryzować pół godziny:)