Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś dla Panów:)pikantna przekąska:)na ciepło i na zimno:)))Coś podobnego już dodałam ale ten przepis wykorzystałam pierwszy raz i dzielę się z innymi:))))
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5653
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 947
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 244
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 33621
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 94
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5653
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 947
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 244
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 33621
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 94
Składniki
Fasolę pokroić dowolnie i obgotować tak,by nie była zbyt miękka:)wystudzić:)
cebulę pokroić w talarki,paprykę w słupki,marchew zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Wszystko razem poddusić na oleju ale na takiej ilości żeby nie "utopić"gotowy farsz przestudzić i dodać wraz z przyprawami do fasolki.odstawić na 1 godzinkę:)Potem nakładać w słoiki i pasteryzować pół godziny:)