Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może wydać się to dziwne ,może kontrowersyjne ,może zbyt proste połączenie fasolki szparagowej z majonezem. Czasami warto wyjść z ram ,przełamać stereotypy ,choć pomysł na tę fasolkę jest sprzed kilkudziesięciu lat nadal budzi wiele sprzecznych komentarzy. Jedni kochają ,drudzy zaś nienawidzą. Właściwie tak jest z każdym przepisem…ale to dobrze. Nie każdemu przecież wszystko musi smakować.
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 77
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 2035
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 422
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 462
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 829
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 77
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 2035
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 422
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 462
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 829
Składniki
Fasolkę gotować w osolonej wodzie do czasu ,aż zmięknie. Odcedzić. Wrzucić do miski ,dodać majonez tyle, ile lubimy,uważając by nie stał się to majonez z fasolką ;)Dokładnie wymieszać i od razu podawać