Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 99 Ocena: 2616
Dodano: 12.11.2013
Odsłon: 15172
> 6 os. | 30 min | łatwe | tanie |
Jaja gotujemy na twardo, kroimy na pół, wydłubujemy żółtko. Do żółtek dodajemy majonez, musztardę, sól, pieprz i paprykę mieloną, wszystko wedle uznania. Całość dokładnie mieszamy i przekładamy z powrotem do białek za pomocą łyżki lub wygodniej - za pomocą szprycy cukierniczej, Posypujemy mieloną papryką, szczypiorkiem (lub zieloną cebulką) i jeśli ktoś lubi to oliwkami.
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

Konto usunięte 13 marca 2014Zgłoś do usunięcia
smaczny farsz do wypełnienia jajek i masz rację, nadają się na Wielkanocny stół, ale tez i na inne okazje!12 Kto głosował? | Odpowiedz