Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrobiłam takie kiedyś na Wielkanoc, teraz są nieodłącznym elementem każdej imprezy czy to rodzinnej czy w gronie przyjaciół i zawsze znikają ze stołu w pierwszej kolejności!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 173
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4380
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11904
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6789
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5596
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 173
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4380
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11904
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6789
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5596
Składniki
Jaja gotujemy na twardo, kroimy na pół, wydłubujemy żółtko. Do żółtek dodajemy majonez, musztardę, sól, pieprz i paprykę mieloną, wszystko wedle uznania. Całość dokładnie mieszamy i przekładamy z powrotem do białek za pomocą łyżki lub wygodniej - za pomocą szprycy cukierniczej, Posypujemy mieloną papryką, szczypiorkiem (lub zieloną cebulką) i jeśli ktoś lubi to oliwkami.