Do góry

Przekąski Przepis na:

Faszerowane jajka

Faszerowane jajka

Autor:

Przepisów i artykułów: 91 Ocena: 2228

Dodano:

Odsłon: 14417

Zrobiłam takie kiedyś na Wielkanoc, teraz są nieodłącznym elementem każdej imprezy czy to rodzinnej czy w gronie przyjaciół i zawsze znikają ze stołu w pierwszej kolejności!
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Jaja gotujemy na twardo, kroimy na pół, wydłubujemy żółtko. Do żółtek dodajemy majonez, musztardę, sól, pieprz i paprykę mieloną, wszystko wedle uznania. Całość dokładnie mieszamy i przekładamy z powrotem do białek za pomocą łyżki lub wygodniej - za pomocą szprycy cukierniczej, Posypujemy mieloną papryką, szczypiorkiem (lub zieloną cebulką) i jeśli ktoś lubi to oliwkami.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Konto usunięte 13 marca 2014 smaczny farsz do wypełnienia jajek i masz rację, nadają się na Wielkanocny stół, ale tez i na inne okazje!

11 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń