Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny obiad z kaszy gryczanej białej, kapusty białej, pieczarek w sosie kop...
Odsłon: 13288
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2603
Prosta, lekka i szybka w wykonaniu sałatka, która idealnie odnajdzie się jako...
Odsłon: 10751
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 546
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 8315
Smaczny obiad z kaszy gryczanej białej, kapusty białej, pieczarek w sosie kop...
Odsłon: 13288
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2603
Prosta, lekka i szybka w wykonaniu sałatka, która idealnie odnajdzie się jako...
Odsłon: 10751
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 546
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 8315
Składniki
Jajka zalewamy zimna wodą i gotujemy na twardo czyli od momentu zagotowania się wody 10minut. Po ugotowaniu obieramy i zostawiamy aby wystygły. W tym czasie odsączamy tuńczyka i dodajemy do niego pokrojoną drobno cebulkę i ogórka kiszonego. Zimne jajka przekrawamy na pół, wyciągamy żółtka i dodajemy do tuńczyka. Przyprawiamy pieprzem i curry, dorzucamy majonez i ucieramy na gładką masę widelcem. Wypełniamy miejsce po żółtku masą. Można posypać szczypiorkiem.