Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 230 Ocena: 4586
Dodano: 07.03.2014
Odsłon: 1075
3-4 os. | 60 min | łatwe | tanie |
Umyj pomidory, usuń szypułki, przekrój na połówki i wydrąż łyżką miąższ.
Odłóż na sito do odsączenia.
Czosnek rozgnieć i posiekaj drobno, wymieszaj z tartą bułką i 5 łyżkami oliwy. Dodaj drobno posiekaną dymkę. Dopraw do smaku.
Połówki pomidorów napełnij farszem.
Naczynie żaroodporne posmaruj łyżką oliwy, włóż nafaszerowane pomidory, posyp startym parmezanem.
Nagrzej piekarnik do 180 stopni - termoobieg.
Zapiekaj ok. pół godziny.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

marysia11082 07 marca 2014Zgłoś do usunięcia
Mniam,super przystawka.1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ewaaa 07 marca 2014Zgłoś do usunięcia
pycha !1 Kto głosował? | Odpowiedz