Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przekąska na imprezę.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 487
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16723
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 415
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 487
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16723
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 415
Składniki
Ogórka obrać tak aby została zielona skórka i pokroić na 3-4 centymetrowe krążki. Wydrąży miąższ tak aby zostało w każdym kawałku denko. Ser pokroić w kostkę. Ser włożyć do miski, dodać sos tatarski, śmietanę, przyprawić do smaku solą, papryka mieloną i pieprzem. Wszystko wyrobić na jednolitą masę. Następnie dodać posiekany szczypiorek, startą rzodkiewkę i jeszcze raz dokładnie wymieszać. Gotowy ser nałożyć do przygotowanych ogórków i ozdobić według uznania, schłodzić w lodówce i podawać. SMACZNEGO.