Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wytrawne egipskie ciasteczka z kiełbaskami sucuk.
papier do pieczenia
Każdego roku robię konserwy wakacyjne. Takie domowe są najlepsze. Wypływają...
Odsłon: 370
Mocno warzywna wersja pysznego dania.
Odsłon: 475
Każdego roku robię konserwy wakacyjne. Takie domowe są najlepsze. Wypływają...
Odsłon: 370
Mocno warzywna wersja pysznego dania.
Odsłon: 475
Składniki
Układa się trzy warstwy ciasta yufka i każdą smaruje się oliwą. Mięso mielone z przyprawami/ kiełbaski sucuk, miesza się ze startą papryką, cebulą i chili.
Jak widać zaplątały mi się kawałki mozzarelli. Ciasto zawija się w kwadrat i każdą warstwę smaruje się oliwą. Fittir piecze się w 200 C przez 20 minut, bez termoobiegu.
Smacznego :)