Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wytrawne egipskie ciasteczka z kiełbaskami sucuk.
papier do pieczenia
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 176
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4390
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11927
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6793
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5600
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 176
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4390
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11927
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6793
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5600
Składniki
Układa się trzy warstwy ciasta yufka i każdą smaruje się oliwą. Mięso mielone z przyprawami/ kiełbaski sucuk, miesza się ze startą papryką, cebulą i chili.
Jak widać zaplątały mi się kawałki mozzarelli. Ciasto zawija się w kwadrat i każdą warstwę smaruje się oliwą. Fittir piecze się w 200 C przez 20 minut, bez termoobiegu.
Smacznego :)