Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wytrawne egipskie ciasteczka z kiełbaskami sucuk.
papier do pieczenia
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1538
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1292
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1212
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1538
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1292
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1212
Składniki
Układa się trzy warstwy ciasta yufka i każdą smaruje się oliwą. Mięso mielone z przyprawami/ kiełbaski sucuk, miesza się ze startą papryką, cebulą i chili.
Jak widać zaplątały mi się kawałki mozzarelli. Ciasto zawija się w kwadrat i każdą warstwę smaruje się oliwą. Fittir piecze się w 200 C przez 20 minut, bez termoobiegu.
Smacznego :)