Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1934
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1630
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2590
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1934
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1630
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2590
Składniki
Filety pokroić na mniejsze kawałki,rozbić,oprószyć solą i pieprzem i opanierować w jajku i bułce.Usmażyć i ułożyć w półmisku.Do rondelka wlewamy ocet i wodę,dodajemy resztę składników,cebulę pokrojoną w talarki i gotujemy chwilkę.Kotleciki zalewamy gorącą zalewą.Po ostygnięciu schładzamy w lodówce.