Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 35
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 529
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2002
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3994
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 35
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 529
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2002
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3994
Składniki
Filety pokroić na mniejsze kawałki,rozbić,oprószyć solą i pieprzem i opanierować w jajku i bułce.Usmażyć i ułożyć w półmisku.Do rondelka wlewamy ocet i wodę,dodajemy resztę składników,cebulę pokrojoną w talarki i gotujemy chwilkę.Kotleciki zalewamy gorącą zalewą.Po ostygnięciu schładzamy w lodówce.