Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1072
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 561
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1072
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 561
Składniki
Filety pokroić na mniejsze kawałki,rozbić,oprószyć solą i pieprzem i opanierować w jajku i bułce.Usmażyć i ułożyć w półmisku.Do rondelka wlewamy ocet i wodę,dodajemy resztę składników,cebulę pokrojoną w talarki i gotujemy chwilkę.Kotleciki zalewamy gorącą zalewą.Po ostygnięciu schładzamy w lodówce.