Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chipsy z cukinii
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1559
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 695
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 679
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 269
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1559
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 695
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 679
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 269
Składniki
Cukinię umyć, pokroić w plastry (razem z łupką). Dodać przyprawy (opcjonalnie oliwę) i wymieszać. Następnie ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i piec ok. 20-30 minut w temp. 180-200 stopni .