Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Największą zaletą dania jest pyszny smak, szybkość przygotowania i to,że można komponować wg upodobań.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 349
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11137
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3804
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1317
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 349
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11137
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3804
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1317
Składniki
Na blaszkę rozkładamy ciasto francuskie, smarujemy koncentratem wymieszanym z oregano i bazylią., na to rozkładamy salami (ja kupuję w biedronce takie ostre z papryczką pepperoni, jest bardziej wyraziste w smaku), paprykę pokrojoną w paski i ser feta w kostkę.
Posypujemy przyprawami (można je samemu skomponować) na to starty ser żółty i wkładamy do piekarnika nagrzanego na 180 stopni na ok 20-25 min.