Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale sprawdza się na wszelkiego rodzaju imprezkach!!
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15623
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4699
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 368
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2899
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15623
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4699
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 368
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2899
Składniki
Ciasto francuskie pokroić na małe kawałki na to ułożyć pokrojone w grubsze plastry pomidorki koktajlowe oraz oliwki, posypać ziołami... Piec w średnio nagrzanym piekarniku około 12-15min. w 170" ( mi z jednej porcji ciasta wyszło około 18-20 przekąsek) Na wystudzone ciasto nakładać szprycą bądź łyżeczką serek Almette.
Całość udekorować mini warzywkami oraz zwiniętą w rulonik dowolną wędliną... Prosta a jakże efektowna przekąska!! :)