Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale sprawdza się na wszelkiego rodzaju imprezkach!!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3308
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 599
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3723
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 285
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 477
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3308
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 599
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3723
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 285
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 477
Składniki
Ciasto francuskie pokroić na małe kawałki na to ułożyć pokrojone w grubsze plastry pomidorki koktajlowe oraz oliwki, posypać ziołami... Piec w średnio nagrzanym piekarniku około 12-15min. w 170" ( mi z jednej porcji ciasta wyszło około 18-20 przekąsek) Na wystudzone ciasto nakładać szprycą bądź łyżeczką serek Almette.
Całość udekorować mini warzywkami oraz zwiniętą w rulonik dowolną wędliną... Prosta a jakże efektowna przekąska!! :)