Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale sprawdza się na wszelkiego rodzaju imprezkach!!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 387
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 57
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 118
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 166
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17175
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 387
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 57
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 118
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 166
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17175
Składniki
Ciasto francuskie pokroić na małe kawałki na to ułożyć pokrojone w grubsze plastry pomidorki koktajlowe oraz oliwki, posypać ziołami... Piec w średnio nagrzanym piekarniku około 12-15min. w 170" ( mi z jednej porcji ciasta wyszło około 18-20 przekąsek) Na wystudzone ciasto nakładać szprycą bądź łyżeczką serek Almette.
Całość udekorować mini warzywkami oraz zwiniętą w rulonik dowolną wędliną... Prosta a jakże efektowna przekąska!! :)