Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledź to specjał kuchni norweskiej, ale w Polsce też jest bardzo lubiany. Proponuję przepis właśnie z kuchni norweskiej. Doskonale pasuje na ciepło jaki na zimno. Można podać z pieczywem, ale też i gotowanymi warzywami.
frykadelki z mozarellą i pomidorem pieczone w piekarniku z włoskim sosem koni...
Odsłon: 8329
Pyszne kotleciki w aromatyczny sosie grzybowym.
Odsłon: 1722
Dzisiaj zapraszam na pyszną i szybką surówkę, którą moi chłopcy uwielbiają, a...
Odsłon: 489
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 165
Prosta i łatwa w przygotowaniu, kolorowa, sycąca i pyszna. Doskonała na każdą...
Odsłon: 196
Dzisiaj zapraszam na pyszną i szybką surówkę, którą moi chłopcy uwielbiają, a...
Odsłon: 489
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 165
Prosta i łatwa w przygotowaniu, kolorowa, sycąca i pyszna. Doskonała na każdą...
Odsłon: 196
Składniki
Śledzie dokładnie oczyściłem, usunąłem ości i odfiletowałem. Umyłem, osuszyłem, dwukrotnie zmiksowałem, za drugim razem dodałem ugotowane ziemniaki. Do masy dodałem mąkę ziemniaczaną i bulion, posoliłem, wymieszałem. Uformowałem podłużne frykadelki, usmażyłem z obu stron na gorącym tłuszczu. Podałem posypane krążkami smażonej cebuli. Polałem stopionym masłem.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Mój imprezowy stół.
Przekąski
Wielkanocna babka z kuskusu na zielono, z kremem chrzanowym i kolorowymi jajkami przepiórki
Przekąski
Wielkanocne babeczki z kremem chrzanowym i różowymi jajeczkami
Przekąski
Schab w galarecie
Mój imprezowy stół.
Mój imprezowy stół. Może będzie dla Ciebie inspiracją. Dużo fajnych przekąsek...
Odsłon: 777
Wielkanocna babka z kuskusu na zielono, z kremem chrzanowym i kolorowymi jajkami przepiórki
Taka babka z pewnością wyglądem na stole wielkanocnym będzie się wyróżniała i...
Odsłon: 210