Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, smaczne i zdrowe <3 idealny dodatek do dań głównych.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1292
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 796
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1417
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1292
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 796
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1417
Składniki
Bataty myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem, kroimy w słupki, przekładamy do miski. Następnie dodajemy oliwę, sól i pieprz, dokładnie mieszamy. Na wyłożoną papierem do pieczenia, blachę, układamy frytki. Pieczemy 15-20 min w temperaturze 200°C.