Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla wyostrzenia smaku delikatnej szynki,podaję galaretkę z majonezem i szczypiorkiem.
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 70
Domowe frytki warzywne z piekarnika, podane z dodatkiem zdrowszej wersji popu...
Odsłon: 35
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 70
Domowe frytki warzywne z piekarnika, podane z dodatkiem zdrowszej wersji popu...
Odsłon: 35
Składniki
Szynkę pokroić w kostkę,doprawić przyprawami i gotować do miękkości z włoszczyzną ok 2 godzin na małym ogniu.Po ugotowaniu i przestudzeniu pokroić szynkę w drobne kawałki.Marchewkę,seler i pietruszkę zetrzeć na tarce.Przełożyć szynkę,warzywa i groszek do miseczek.Żelatynę przygotować zgodnie z opisem na opakowaniu i zalać mięso przygotowanym wywarem.Wstawić na noc do lodówki.Ozdobić majonezem i szczypiorkiem.
SMACZNEGO