Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla wyostrzenia smaku delikatnej szynki,podaję galaretkę z majonezem i szczypiorkiem.
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 2020
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 13000
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 261
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 2020
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 13000
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 261
Składniki
Szynkę pokroić w kostkę,doprawić przyprawami i gotować do miękkości z włoszczyzną ok 2 godzin na małym ogniu.Po ugotowaniu i przestudzeniu pokroić szynkę w drobne kawałki.Marchewkę,seler i pietruszkę zetrzeć na tarce.Przełożyć szynkę,warzywa i groszek do miseczek.Żelatynę przygotować zgodnie z opisem na opakowaniu i zalać mięso przygotowanym wywarem.Wstawić na noc do lodówki.Ozdobić majonezem i szczypiorkiem.
SMACZNEGO