Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla wyostrzenia smaku delikatnej szynki,podaję galaretkę z majonezem i szczypiorkiem.
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 262
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 190
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 262
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 190
Składniki
Szynkę pokroić w kostkę,doprawić przyprawami i gotować do miękkości z włoszczyzną ok 2 godzin na małym ogniu.Po ugotowaniu i przestudzeniu pokroić szynkę w drobne kawałki.Marchewkę,seler i pietruszkę zetrzeć na tarce.Przełożyć szynkę,warzywa i groszek do miseczek.Żelatynę przygotować zgodnie z opisem na opakowaniu i zalać mięso przygotowanym wywarem.Wstawić na noc do lodówki.Ozdobić majonezem i szczypiorkiem.
SMACZNEGO