Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 2988
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 301
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 77
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 1882
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12703
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 2988
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 301
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 77
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 1882
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12703
Składniki
Wszystkie przyprawy wymieszać, natrzeć mięso.
Przyprawioną pierś zawinąć w folię spożywczą, włożyć na 24 godziny do lodówki.
Przed pieczeniem mięso związać sznurkiem i owinąć folią aluminiową.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Mięso piec przez godzinę. Wystudzić przed krojeniem.