Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4405
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1110
Polecam.
Odsłon: 644
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4405
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1110
Polecam.
Odsłon: 644
Składniki
Wszystkie przyprawy wymieszać, natrzeć mięso.
Przyprawioną pierś zawinąć w folię spożywczą, włożyć na 24 godziny do lodówki.
Przed pieczeniem mięso związać sznurkiem i owinąć folią aluminiową.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Mięso piec przez godzinę. Wystudzić przed krojeniem.