Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszności na wigilię Bożego Narodzenia.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2318
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4405
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1348
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 331
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2318
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4405
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1348
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 331
Składniki
Wykonanie: Kapustę sparzyć i oddzielić liście, odstawić do wystudzenia. Kaszę ugotować na półmiękko z dodatkiem soli. Ziemniaki obrać, zetrzeć, połączyć z kaszą i przyprawić do smaku. Z liści kapusty ściąć nerwy, nakładać farsz i zwijać gołąbki. Układać w naczyniu żaroodporny posmarowanym tłuszczem, posypując każdą warstwę solą i skrapiać olejem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 50 minut. Podawać z sosem grzybowym.