Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwszy raz robiłam i jestem zaskoczona fantastycznym smakiem. Liście uksizone z mojego czarnego winogrona. https://smaker.pl/przepisy-przetwory/przepis-kiszone-liscie-winogrona,189420,docherro.html link jak ukisićć liście. Serdecznie polecam:)
Gołąbki robione z kapusty włoskiej, której liści na koniec duszenia mają smak...
Odsłon: 12990
Dlaczego zawsze w kapuście ??? Nazbierałam liści chrzanu na łące , grzybów w...
Odsłon: 16514
Smaczna jarska młoda kapusta duszona z marchewką , koperkiem i szczypiorkiem...
Odsłon: 1545
Prosty i smaczny deserek galaretki z bitą śmietaną idealny na upalne dni.
Odsłon: 593
Szybka , smaczna i prosta sałatka którą przygotujesz dosłownie w 5 minut idea...
Odsłon: 6262
Smaczna jarska młoda kapusta duszona z marchewką , koperkiem i szczypiorkiem...
Odsłon: 1545
Prosty i smaczny deserek galaretki z bitą śmietaną idealny na upalne dni.
Odsłon: 593
Szybka , smaczna i prosta sałatka którą przygotujesz dosłownie w 5 minut idea...
Odsłon: 6262
Składniki
Liście wyjąć ze słoika i rozłożyć by obciekły z wody Mięso zmielić dodać przyprawy,kaszę i dokładnie wyrobić. Dać do lodówki na pół godz.by farsz stężał. Liście rozkładać matową stroną do śroka,nakładać po łyżeczce farszu i zawijać jak gołąbki. Na spod garnka dać gałązki koperku i układć gołąbki. Na wierzch dac 3 liście laurowe i kilka ziaren ziela angielskiego Wlać wodę do połowy wysokości gołąbków.Przykryć i gotowac na wolnym ogniu 35-40 min. aż gołąbki będą miękkie
Smacznego życzę!
Przepisy Przekąski
Przekąski
Parówki w cieście francuskim
Przekąski
Węgierski langosz
Przekąski
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Przekąski
marynowane filety z makreli
Parówki w cieście francuskim
Parówki w cieście francuskim to danie, które zasmakuje zarówno dzieciom, jak...
Odsłon: 12584
Węgierski langosz
Odwiedzając Węgry, należy obowiązkowo spróbować legendarną przekąskę jaką jes...
Odsłon: 6158