Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwszy raz robiłam i jestem zaskoczona fantastycznym smakiem. Liście uksizone z mojego czarnego winogrona. https://smaker.pl/przepisy-przetwory/przepis-kiszone-liscie-winogrona,189420,docherro.html link jak ukisićć liście. Serdecznie polecam:)
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 103
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 158
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2565
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 103
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 158
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2565
Składniki
Liście wyjąć ze słoika i rozłożyć by obciekły z wody Mięso zmielić dodać przyprawy,kaszę i dokładnie wyrobić. Dać do lodówki na pół godz.by farsz stężał. Liście rozkładać matową stroną do śroka,nakładać po łyżeczce farszu i zawijać jak gołąbki. Na spod garnka dać gałązki koperku i układć gołąbki. Na wierzch dac 3 liście laurowe i kilka ziaren ziela angielskiego Wlać wodę do połowy wysokości gołąbków.Przykryć i gotowac na wolnym ogniu 35-40 min. aż gołąbki będą miękkie
Smacznego życzę!