Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3756
Łosoś to ryba, która cieszy się dużą popularnością ze względu na swój delikat...
Odsłon: 178
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 1308
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3756
Łosoś to ryba, która cieszy się dużą popularnością ze względu na swój delikat...
Odsłon: 178
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 1308
Składniki
GOLONKI OCZYŚCIĆ I ZALAĆ TAKĄ ILOŚCIĄ WRZĄTKU,BY BYŁY PRZYKRYTE. DODAĆ KOPIASTĄ ŁYŻKĘ SOLI I WARZYWA-UMYTE,OSKROBANE I POKROJONE W NIEZBYT MAŁE KAWAŁKI. GOTOWAĆ 2 GODZINY,A NASTĘPNIE WYJĄĆ Z PŁYNU. ZĄBKI OBRANEGO CZOSNKU POKROIĆ WZŁUŻ NA ĆWIARTKI. GOLONKI PONAKŁUWAĆ SZPIKULCEM LUB NOŻEM I POWTYKAĆ KAWAŁECZKI CZOSNKU. WŁOŻYĆ DO BRYTFANNY,OPRÓSZYĆ LEKKO SOLĄ I PIEPRZEM I ZALAĆ POŁOWĄ PIWA. WSTAWIĆ DO PIEKARNIKA NAGRZANEGO DO 200 STOPNI. PIEC GODZINĘ ,CO KILKA MINUT POLEWAJĄC RESZTĄ PIWA. PODAWAĆ Z CHRZANEM I PIECZYWEM.