Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 897
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4529
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1149
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 514
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 897
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4529
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1149
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 514
Składniki
Na patelni smażymy boczek (ja robię to bez tłuszczu).
Czosnek i cebulkę kroimy w drobną kostkę.
Bagietkę przekrawamy na 3 części, a następnie każdą przekrawamy na pół. Smarujemy masłem i wrzucamy (dosłownie na chwilę) na patelnię - dzięki temu bagietka nie powinna się rozmięknąć.
Na każdej połówce bagietki układamy 1 lub 2 plastry boczku, cebulkę z czosnkiem, oraz pokrojonego w plasterki lub półplasterki oscypka.
Pieczemy ok 10 - 15 minut w 160 stopniach.