Przekąski Przepis na:
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Na patelni smażymy boczek (ja robię to bez tłuszczu).
Czosnek i cebulkę kroimy w drobną kostkę.
Bagietkę przekrawamy na 3 części, a następnie każdą przekrawamy na pół. Smarujemy masłem i wrzucamy (dosłownie na chwilę) na patelnię - dzięki temu bagietka nie powinna się rozmięknąć.
Na każdej połówce bagietki układamy 1 lub 2 plastry boczku, cebulkę z czosnkiem, oraz pokrojonego w plasterki lub półplasterki oscypka.
Pieczemy ok 10 - 15 minut w 160 stopniach.
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

tysiak 12 lipca 2011Zgłoś do usunięcia
Bardzo mnie to cieszy :)1 Kto głosował? | Odpowiedz

Baby00 12 lipca 2011Zgłoś do usunięcia
Zrobiłam ostatnio rodzince i wszystkim smakowało. Rewelacyjny przepis.1 Kto głosował? | Odpowiedz

taura 04 lipca 2011Zgłoś do usunięcia
po zdjęciu widać, ze były pyszne!1 Kto głosował? | Odpowiedz