Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka przekąska usmażona na grillu. Do jej przygotowania nie trzeba ani szczególnych zdolności kulinarnych, ani ogromu czasu. Kupujemy owoce, smarujemy bardzo prostą w wykonaniu marynatą na bazie masła i wrzucamy na ruszt.
Rozgrzewająca zupa z tortellini to idealne danie na chłodniejsze dni, które z...
Odsłon: 361
Czy są tutaj miłośnicy słodkich śniadań? Jeśli tak, to jest idealna propozycj...
Odsłon: 167
To więcej niż zwykła woda – to prawdziwy detoks w szklance! Sprawdź przepis i...
Odsłon: 190
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 252
Rozgrzewająca zupa z tortellini to idealne danie na chłodniejsze dni, które z...
Odsłon: 361
Czy są tutaj miłośnicy słodkich śniadań? Jeśli tak, to jest idealna propozycj...
Odsłon: 167
To więcej niż zwykła woda – to prawdziwy detoks w szklance! Sprawdź przepis i...
Odsłon: 190
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 252
Składniki
W pierwszej kolejności przygotowujemy marynatę. Masło rozpuszczamy, dodajemy miód, igiełki rozmarynu, mieszamy. Brzoskwinie myjemy, zostawiamy w skórce, kroimy na połówki, usuwamy pestki. Ananasa obieramy ze skórki, kroimy w plastry. Z każdego plastra wydrążamy środeczki, które są nieco zdrewniałe. Przygotowane owoce smarujemy marynatą, układamy na tackach do grillowania i smażymy 5- 7 minut, po 2- 3 minutach obracamy na drugą stronę. Upieczone owoce smarujemy serkiem.
Smacznego.