Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste plasterki ananasa w plastrze czerwonej cebuli, z serem, a wszystko to owinięte w wędzony boczek, który po upieczeniu staje się przyjemnie chrupiący.
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 346
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 129
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3895
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 585
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 346
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 129
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3895
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 585
Składniki
Każdy plasterek ananasa umieszczamy w krążku z cebuli, na wierzchu układamy ser. Całość posypujemy przyprawami.
Tak przygotowane plastry ananasa owijamy boczkiem. Następnie tak przygotowanego ananasa możemy upiec na patelni grillowej, grillu lub na górnym ruszcie w piecyku z włączoną opcją grill. Ananasa pieczemy do momentu zrumienienia się boczku. Gorące plastry podajemy z sałatką oraz z ulubionym sosem, keczupem lub sosem tysiąca wysp.