Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste plasterki ananasa w plastrze czerwonej cebuli, z serem, a wszystko to owinięte w wędzony boczek, który po upieczeniu staje się przyjemnie chrupiący.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7616
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 61
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 85
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1258089
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7616
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 61
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 85
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1258089
Składniki
Każdy plasterek ananasa umieszczamy w krążku z cebuli, na wierzchu układamy ser. Całość posypujemy przyprawami.
Tak przygotowane plastry ananasa owijamy boczkiem. Następnie tak przygotowanego ananasa możemy upiec na patelni grillowej, grillu lub na górnym ruszcie w piecyku z włączoną opcją grill. Ananasa pieczemy do momentu zrumienienia się boczku. Gorące plastry podajemy z sałatką oraz z ulubionym sosem, keczupem lub sosem tysiąca wysp.