Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie każdy wie, jak smaczne są grillowane lub smażone melony. Obróbka termiczna sprawia, że zewnętrzna warstwa staje sie bardziej chrupiąca dzięki karmelizacji, a wewnętrzna pozostaje soczysta. W połączeniu z kozim serem tak przyrządzony melon smakuje równie dobrze, a może nawet lepiej niz z szynką parmeńską. Z plasterkami rzodkiewki i rzeżuchą grochową jest doskonałą przekąską.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 573
Ten prosty przepis na krem malinowy jest wyjątkowy, krem wychodzi bardzo smac...
Odsłon: 18454
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 76
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 57
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 573
Ten prosty przepis na krem malinowy jest wyjątkowy, krem wychodzi bardzo smac...
Odsłon: 18454
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 76
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 57
Składniki
Melona przekroic na pól i usunac pestki, obie polówki obrac i pokroic w plasterki. Plastry połozyc na grillu lub lekko podsmazyc na patelni z odrobiną oleju. Nastepnie ulozyc plastry melona na talerzu, na nich male porcje koziego serka smietankowego, plasterki rzodkiewki i rzezuche grochowa. Doprawic niewielka ilościa oliwy z oliwek, sola i pieprzem.