Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 25
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska n...
Odsłon: 32
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 347
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 25
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska n...
Odsłon: 32
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 347
Składniki
Do garnka z gorącą wodą wrzucić groch i vegetę. Gotować do miękkości grochu. Grzyby namoczyć ,ugotować ,osączyć i pokroić w paski. Kapustę poszatkować ,lekko obsmażyć na maśle ,zalać 1/2 szklanki wody ,dodać odrobinę soli i gotować na wolnym ogniu aż będzie miękka. Dodać groch do kapusty oraz grzyby. Pozbyć się nadmiaru płynu. Cebulę pokroić w grubą kostkę. Nałożyć na wierzch kapusty z grochem i grzybami.