Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne pieczywo do dipów i sosów!
Smak wiosny!
Odsłon: 683
Polecam.
Odsłon: 253
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 659
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 36
Smak wiosny!
Odsłon: 683
Polecam.
Odsłon: 253
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 659
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 36
Składniki
Składniki suche łączymy z mokrymi i za pomocą łyżki wyrabiamy gładkie ciasto. Na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia rozsmarowujemy cienko ciasto. Wierzch można dodatkowo posypać grubo mieloną solą. Pieczemy około 16-20 minut w 180 stopniach (w zależności od grubości) uważając by się nie spaliły. Krakersy powinny być chrupiące. Po upieczeniu ciasto można pokroić lub jeśli mocno się spiecze połamać na kawałki. Smakują wspaniale z przeróżnymi pastami i dipami.