Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta przekąska o frapującej nazwie - grzanki jaśniepańskie. W czasach PRL-u uchodzące za rarytas, a to za sprawą dwóch kluczowych składników: szynki i sera. Niezwykle szybkie w przygotowaniu. Sprawdzą się na co dzień oraz jako imprezowa przekąska. Serwuj na ciepło z ulubionymi sosami.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 315
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4394
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1856
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3622
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30930
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 315
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4394
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1856
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3622
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30930
Składniki
Piekarnik rozgrzej do 200 stopni.
Kromki chleba posmaruj sosem pomidorowym. Na każdej kanapce ułóż po dwa plasterki szynki i jednym plasterku żółtego sera.
Grzanki jaśniepańskie ułóż na blasze piekarnika. Piecz przez około 5-7 minut do zapieczenia sera.