Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta przekąska o frapującej nazwie - grzanki jaśniepańskie. W czasach PRL-u uchodzące za rarytas, a to za sprawą dwóch kluczowych składników: szynki i sera. Niezwykle szybkie w przygotowaniu. Sprawdzą się na co dzień oraz jako imprezowa przekąska. Serwuj na ciepło z ulubionymi sosami.
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 149
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104504
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 336
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9036
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 149
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104504
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 336
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9036
Składniki
Piekarnik rozgrzej do 200 stopni.
Kromki chleba posmaruj sosem pomidorowym. Na każdej kanapce ułóż po dwa plasterki szynki i jednym plasterku żółtego sera.
Grzanki jaśniepańskie ułóż na blasze piekarnika. Piecz przez około 5-7 minut do zapieczenia sera.