Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływa się w ustach:)
Wigilijne śledzie w śmietanie to najlepsze śledzie , które zawsze muszą być n...
Odsłon: 503
Wolno, z atencją i starannie gotowany CARAPULCRA CHACHAPOYA czyli gulasz lud...
Odsłon: 36
Witam serdecznie i zapraszam na paszteciki z kapustą i grzybami. Paszteciki z...
Odsłon: 15089
Pieczony, domowy pasztet z łopatki wieprzowej to wyśmienity dodatek do pieczy...
Odsłon: 1857
Wigilijne śledzie w śmietanie to najlepsze śledzie , które zawsze muszą być n...
Odsłon: 503
Wolno, z atencją i starannie gotowany CARAPULCRA CHACHAPOYA czyli gulasz lud...
Odsłon: 36
Witam serdecznie i zapraszam na paszteciki z kapustą i grzybami. Paszteciki z...
Odsłon: 15089
Pieczony, domowy pasztet z łopatki wieprzowej to wyśmienity dodatek do pieczy...
Odsłon: 1857
Składniki
Przekrojone bułki lub skibki chleba smarujemy masłem (dość grubo), na to kładziemy pokrojony w cieniutki plasterki czosnek. Wkładamy do piekarnika na 1-2 minuty. Lekko zapiekamy, czy raczej podgrzewamy i wyjmujemy.
Na takie gorące skibki kładziemy najpierw po plastrze pomidora (solimy), na to ser, pieprzymy i wkładamy z powrotem do piekarnika.
Gdy kanapki są już upieczone, wyjmujemy, posypujemy drobno posiekaną cebulką i jemy:)