Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52270
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 200
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52270
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 200
Składniki
Przekrojone bułki lub skibki chleba smarujemy masłem (dość grubo), na to kładziemy pokrojony w cieniutki plasterki czosnek. Wkładamy do piekarnika na 1-2 minuty. Lekko zapiekamy, czy raczej podgrzewamy i wyjmujemy.
Na takie gorące skibki kładziemy najpierw po plastrze pomidora (solimy), na to ser, pieprzymy i wkładamy z powrotem do piekarnika.
Gdy kanapki są już upieczone, wyjmujemy, posypujemy drobno posiekaną cebulką i jemy:)