Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 148
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 212
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 321
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 148
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 212
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 321
Składniki
Przekrojone bułki lub skibki chleba smarujemy masłem (dość grubo), na to kładziemy pokrojony w cieniutki plasterki czosnek. Wkładamy do piekarnika na 1-2 minuty. Lekko zapiekamy, czy raczej podgrzewamy i wyjmujemy.
Na takie gorące skibki kładziemy najpierw po plastrze pomidora (solimy), na to ser, pieprzymy i wkładamy z powrotem do piekarnika.
Gdy kanapki są już upieczone, wyjmujemy, posypujemy drobno posiekaną cebulką i jemy:)