Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 25
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 104
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 694
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 71
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 25
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 104
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 694
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 71
Składniki
Przekrojone bułki lub skibki chleba smarujemy masłem (dość grubo), na to kładziemy pokrojony w cieniutki plasterki czosnek. Wkładamy do piekarnika na 1-2 minuty. Lekko zapiekamy, czy raczej podgrzewamy i wyjmujemy.
Na takie gorące skibki kładziemy najpierw po plastrze pomidora (solimy), na to ser, pieprzymy i wkładamy z powrotem do piekarnika.
Gdy kanapki są już upieczone, wyjmujemy, posypujemy drobno posiekaną cebulką i jemy:)