Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10760
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6193
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5366
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13097
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4837
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10760
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6193
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5366
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13097
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4837
Składniki
Przekrojone bułki lub skibki chleba smarujemy masłem (dość grubo), na to kładziemy pokrojony w cieniutki plasterki czosnek. Wkładamy do piekarnika na 1-2 minuty. Lekko zapiekamy, czy raczej podgrzewamy i wyjmujemy.
Na takie gorące skibki kładziemy najpierw po plastrze pomidora (solimy), na to ser, pieprzymy i wkładamy z powrotem do piekarnika.
Gdy kanapki są już upieczone, wyjmujemy, posypujemy drobno posiekaną cebulką i jemy:)