Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30935
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3644
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4575
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30935
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3644
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4575
Składniki
Bagietkę świeżo pieczoną pokroiłem na kromki . Zrumieniłem na patelni , natarłem czosnkiem. Przygotowałem pastę : roztarłem anchois , wymieszałem z posiekanymi oliwkami i oliwą . Każdy tost posmarowałem ½ łyżeczki pasty i ułożyłem na nim kawałek marynowanej papryki.