Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8539
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3008
Polecam.
Odsłon: 1782
Polecam.
Odsłon: 510
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8539
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3008
Polecam.
Odsłon: 1782
Polecam.
Odsłon: 510
Składniki
Bagietkę świeżo pieczoną pokroiłem na kromki . Zrumieniłem na patelni , natarłem czosnkiem. Przygotowałem pastę : roztarłem anchois , wymieszałem z posiekanymi oliwkami i oliwą . Każdy tost posmarowałem ½ łyżeczki pasty i ułożyłem na nim kawałek marynowanej papryki.