Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ja robię na occie borowiki, podgrzybki, a takze maślaki.
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2494
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 148
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 178
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 743
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2494
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 148
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 178
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 743
Składniki
Grzybki odgotowac w lekko osolonej wodzie.Wyłozyc na sito. Zagotować zalewe, włożyć grzybki. Pogotowac 3 minuty. Gorące wkładac do słoików, odwracac słoiki do góry dnem.