Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ja robię na occie borowiki, podgrzybki, a takze maślaki.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8504
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2983
Polecam.
Odsłon: 1746
Polecam.
Odsłon: 505
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8504
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2983
Polecam.
Odsłon: 1746
Polecam.
Odsłon: 505
Składniki
Grzybki odgotowac w lekko osolonej wodzie.Wyłozyc na sito. Zagotować zalewe, włożyć grzybki. Pogotowac 3 minuty. Gorące wkładac do słoików, odwracac słoiki do góry dnem.