Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ja robię na occie borowiki, podgrzybki, a takze maślaki.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 331
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 241
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1370
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 331
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 241
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1370
Składniki
Grzybki odgotowac w lekko osolonej wodzie.Wyłozyc na sito. Zagotować zalewe, włożyć grzybki. Pogotowac 3 minuty. Gorące wkładac do słoików, odwracac słoiki do góry dnem.