Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne do barszczu lub jako sama przekąska.Serdecznie polecam:)
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Grzyby namoczyć na noc,na drugi dzień gotować około 40min. Ja dałam sporo grzybów,nie ważyłam,nie oszczędzałam bo w tym roku mam ich mnóstwo ususzonych:) Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić na maśle,do niej wrzucić zmielone grzybki i smażyć około 15min. Ciasto pokroić na paski tak ,by dało się zlepić z farszem. Nałożyć farsz,zlepić boki i pociąć na 5- 6cm kawałki. Ułożyć na blasze przykrytej papierem do pieczenia. Posmarować po wierzchu roztrzepanym jajkiem ,dać do nagrzanego piekarnika i piec w 200st,do złotego koloru.
Smacznego życzę!