Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne do barszczu lub jako sama przekąska.Serdecznie polecam:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Składniki
Grzyby namoczyć na noc,na drugi dzień gotować około 40min. Ja dałam sporo grzybów,nie ważyłam,nie oszczędzałam bo w tym roku mam ich mnóstwo ususzonych:) Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić na maśle,do niej wrzucić zmielone grzybki i smażyć około 15min. Ciasto pokroić na paski tak ,by dało się zlepić z farszem. Nałożyć farsz,zlepić boki i pociąć na 5- 6cm kawałki. Ułożyć na blasze przykrytej papierem do pieczenia. Posmarować po wierzchu roztrzepanym jajkiem ,dać do nagrzanego piekarnika i piec w 200st,do złotego koloru.
Smacznego życzę!