Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne do barszczu lub jako sama przekąska.Serdecznie polecam:)
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 863
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4487
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1101
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 485
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3503
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 863
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4487
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1101
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 485
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3503
Składniki
Grzyby namoczyć na noc,na drugi dzień gotować około 40min. Ja dałam sporo grzybów,nie ważyłam,nie oszczędzałam bo w tym roku mam ich mnóstwo ususzonych:) Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić na maśle,do niej wrzucić zmielone grzybki i smażyć około 15min. Ciasto pokroić na paski tak ,by dało się zlepić z farszem. Nałożyć farsz,zlepić boki i pociąć na 5- 6cm kawałki. Ułożyć na blasze przykrytej papierem do pieczenia. Posmarować po wierzchu roztrzepanym jajkiem ,dać do nagrzanego piekarnika i piec w 200st,do złotego koloru.
Smacznego życzę!