Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne do barszczu lub jako sama przekąska.Serdecznie polecam:)
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 82
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3325
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1167
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 82
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3325
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1167
Składniki
Grzyby namoczyć na noc,na drugi dzień gotować około 40min. Ja dałam sporo grzybów,nie ważyłam,nie oszczędzałam bo w tym roku mam ich mnóstwo ususzonych:) Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić na maśle,do niej wrzucić zmielone grzybki i smażyć około 15min. Ciasto pokroić na paski tak ,by dało się zlepić z farszem. Nałożyć farsz,zlepić boki i pociąć na 5- 6cm kawałki. Ułożyć na blasze przykrytej papierem do pieczenia. Posmarować po wierzchu roztrzepanym jajkiem ,dać do nagrzanego piekarnika i piec w 200st,do złotego koloru.
Smacznego życzę!