Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 963 Ocena: 18165
Dodano: 02.02.2016
Odsłon: 4498
1-2 os. | 30 min | łatwe | tanie |
Grzyby pokroiłem w paski. Cebulę zeszkliłem na maśle, dodałem czosnek i grzyby, doprawiłem solą i pieprzem. Zalałem śmietaną, gotowałem jeszcze chwilę. Przełożyłem do żaroodpornych kokilek, posypałem startym serem, zapiekłem.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

BEATA1978 14 lutego 2016Zgłoś do usunięcia
Cudowne danie :) Uwielbiam <33 Kto głosował? | Odpowiedz

Futka 02 lutego 2016Zgłoś do usunięcia
Mniam! Ja chętnie się wproszę na takie pyszności ;)7 Kto głosował? | Odpowiedz