Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wielbiciele grzybów leśnych będą zachwyceni :)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8651
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1269
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10282
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4668
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 740
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8651
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1269
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10282
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4668
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 740
Składniki
Grzyby pokroiłem w paski. Cebulę zeszkliłem na maśle, dodałem czosnek i grzyby, doprawiłem solą i pieprzem. Zalałem śmietaną, gotowałem jeszcze chwilę. Przełożyłem do żaroodpornych kokilek, posypałem startym serem, zapiekłem.