Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wielbiciele grzybów leśnych będą zachwyceni :)
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 100
Polecam.
Odsłon: 718
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 80
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 100
Polecam.
Odsłon: 718
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 80
Składniki
Grzyby pokroiłem w paski. Cebulę zeszkliłem na maśle, dodałem czosnek i grzyby, doprawiłem solą i pieprzem. Zalałem śmietaną, gotowałem jeszcze chwilę. Przełożyłem do żaroodpornych kokilek, posypałem startym serem, zapiekłem.