Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tu wersja na słodko...ale z odrobinà chilli
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Składniki
avocado kroimy na pòł,przekręcamy,pestka wypada,przekładamy do miseczki,rozdrabniamy widelcem,dodajemy łyżkę soku z limonki I mandarynki 3 grube plastry gruszki kroimy w kosteczkę i mieszamy z avocado solimy trochę do smaku,dołaczamy pieprz cytrynowy i 2 łyżki oliwy z oliwek
na talerzyku układamy w miarę ròwno pokrojone plastry gruszki (wysokość dowolna jak lubimy- mogà być grubsze plastry- Lepiej utrzymajà pastę ) na plastrach układamy guacamole,opròszamy chilli,dodajemy kawałki mandarynki oraz limonki jak lubimy ;-) Podajemy zaraz po przygotowaniu Smacznego ;-)