Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tu wersja na słodko...ale z odrobinà chilli
Domowe wafle do deser mojego dzieciństwa z masą orzechową, dżemem z czarnej p...
Odsłon: 21
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 39
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 32
Przełożony powidłami piernik kasztelański to szybki w przygotowaniu wariant ś...
Odsłon: 2495
Domowe wafle do deser mojego dzieciństwa z masą orzechową, dżemem z czarnej p...
Odsłon: 21
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 39
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 32
Przełożony powidłami piernik kasztelański to szybki w przygotowaniu wariant ś...
Odsłon: 2495
Składniki
avocado kroimy na pòł,przekręcamy,pestka wypada,przekładamy do miseczki,rozdrabniamy widelcem,dodajemy łyżkę soku z limonki I mandarynki 3 grube plastry gruszki kroimy w kosteczkę i mieszamy z avocado solimy trochę do smaku,dołaczamy pieprz cytrynowy i 2 łyżki oliwy z oliwek
na talerzyku układamy w miarę ròwno pokrojone plastry gruszki (wysokość dowolna jak lubimy- mogà być grubsze plastry- Lepiej utrzymajà pastę ) na plastrach układamy guacamole,opròszamy chilli,dodajemy kawałki mandarynki oraz limonki jak lubimy ;-) Podajemy zaraz po przygotowaniu Smacznego ;-)