Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
znakomita przekąska,szybka,zdrowa i delikatnie sycąca ;-)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 875
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11769
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1331
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 875
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11769
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1331
Składniki
dojrzałe,miękkie połówki avocado wrzucamy do miseczki,dodajemy 3 łyżki soku z cytryny,3 łyżki oliwy,sól,pieprz i chilli i widelcem ugniatamy i mieszamy na w miarę gładkie guacamole pomidory parzymy i obieramy ze skórki,kroimy na plastry bułeczki wrzucamy na parę minut do rozgrzanego do 200 stopni piekarnika-opiekamy na chrupko
grzanki polewamy oliwą z oliwek,układamy guacamole,plastry pomidora,doprawiamy i możemy podlać na koniec oliwa jeszcze I gotowe do chrupania :-)
Smacznego ;-)