Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
znakomita przekąska,szybka,zdrowa i delikatnie sycąca ;-)
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
dojrzałe,miękkie połówki avocado wrzucamy do miseczki,dodajemy 3 łyżki soku z cytryny,3 łyżki oliwy,sól,pieprz i chilli i widelcem ugniatamy i mieszamy na w miarę gładkie guacamole pomidory parzymy i obieramy ze skórki,kroimy na plastry bułeczki wrzucamy na parę minut do rozgrzanego do 200 stopni piekarnika-opiekamy na chrupko
grzanki polewamy oliwą z oliwek,układamy guacamole,plastry pomidora,doprawiamy i możemy podlać na koniec oliwa jeszcze I gotowe do chrupania :-)
Smacznego ;-)