Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
1 porcja zawiera 860 kcal
Pyszny i aksamitny sernik z korzennymi ciasteczkami i kremem Lotus, To wszyst...
Odsłon: 881
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 190
Pyszny i aksamitny sernik z korzennymi ciasteczkami i kremem Lotus, To wszyst...
Odsłon: 881
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 190
Składniki
Wołowinę opłucz, pokrój w kostkę, Cebulę obierz, również pokrój w kostkę. Na oleju zeszklij cebulę, przełóż do garnka. Na tym samym tłuszczu usmaż mięso. Oprósz papryką, mąką i gałką muszkatołową. Zasmaż. Podlej 1 szklanką bulionu, wymieszaj, zagotuj. Całość przelej do cebuli. Zalej resztą bulionu. Dodaj sos sojowy, ziele angielskie, laur i kminek. Duś pod przykryciem około 1 godzinę. Na 10 minut przed końcem dosyp warzywa z mrożonki. Kaszę ugotuj według przepisu na opakowaniu. Podaj jako dodatek do potrawy.