Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy kto lubi gulasz i wszelkiego rodzaju potrawki będzie tym zachwycony:)
Przepis na delikatne i soczyste medaliony cielęce podane z aromatycznym sosem...
Odsłon: 70
Sezon kurkowy dobiega końca , propozycja prostego dania , które przygotuje ka...
Odsłon: 55
Póki jeszcze możemy, korzystajmy ze świeżych ziół. Zazwyczaj z bazylii robiła...
Odsłon: 161
Przepis na delikatne i soczyste medaliony cielęce podane z aromatycznym sosem...
Odsłon: 70
Sezon kurkowy dobiega końca , propozycja prostego dania , które przygotuje ka...
Odsłon: 55
Póki jeszcze możemy, korzystajmy ze świeżych ziół. Zazwyczaj z bazylii robiła...
Odsłon: 161
Składniki
Na rosole ugotować marchewkę i pietruszkę pokrojone w kostkę(można też użyć warzyw z rosołu)dodać pieczarki grubo skrojone i cebulę. Gdy sie trochę podgotuje dodać ziemniaki pokrojone w kostkę. Kiedy ziemniaki "dojdą" wrzucić mięso drobiowe i wołowe z rosołu, następnie w połowie szklanki wody rozpuścić sos i dodać do reszty. Podbić śmietaną z mąką (wystarczy niewielka ilość). Doprawić przyprawami do smaku. Radzę nie żałować chili, bo to daje najlepszy efekt:)