Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy kto lubi gulasz i wszelkiego rodzaju potrawki będzie tym zachwycony:)
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1321
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 228
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1321
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 228
Składniki
Na rosole ugotować marchewkę i pietruszkę pokrojone w kostkę(można też użyć warzyw z rosołu)dodać pieczarki grubo skrojone i cebulę. Gdy sie trochę podgotuje dodać ziemniaki pokrojone w kostkę. Kiedy ziemniaki "dojdą" wrzucić mięso drobiowe i wołowe z rosołu, następnie w połowie szklanki wody rozpuścić sos i dodać do reszty. Podbić śmietaną z mąką (wystarczy niewielka ilość). Doprawić przyprawami do smaku. Radzę nie żałować chili, bo to daje najlepszy efekt:)