Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy kto lubi gulasz i wszelkiego rodzaju potrawki będzie tym zachwycony:)
Rozgrzewająca zupa gulaszowa ugotowana z łopatki wieprzowej i warzywami.
Odsłon: 2670
Szybka i prosta babka marmurkowa , z tego przepisu babka zawsze się udaje i p...
Odsłon: 13356
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 169
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 250
Dzisiaj poznałem coś nowego, ale bardzo dobrego. Placek pinsa, jest to odmian...
Odsłon: 552
Szybka i prosta babka marmurkowa , z tego przepisu babka zawsze się udaje i p...
Odsłon: 13356
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 169
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 250
Dzisiaj poznałem coś nowego, ale bardzo dobrego. Placek pinsa, jest to odmian...
Odsłon: 552
Składniki
Na rosole ugotować marchewkę i pietruszkę pokrojone w kostkę(można też użyć warzyw z rosołu)dodać pieczarki grubo skrojone i cebulę. Gdy sie trochę podgotuje dodać ziemniaki pokrojone w kostkę. Kiedy ziemniaki "dojdą" wrzucić mięso drobiowe i wołowe z rosołu, następnie w połowie szklanki wody rozpuścić sos i dodać do reszty. Podbić śmietaną z mąką (wystarczy niewielka ilość). Doprawić przyprawami do smaku. Radzę nie żałować chili, bo to daje najlepszy efekt:)
Przepisy Przekąski
Przekąski
Jajka „kogutki”
Przekąski
Jajka galaretki
Przekąski
Jajka w cieście francuskim
Przekąski
Różowe jajka
Jajka „kogutki”
Jajka „kogutki” to świetny pomysł na przystawkę na wielkanocny stół. Ta przek...
Odsłon: 2662
Jajka galaretki
Jajka galaretki to nietypowa i niezwykle efektowna forma podania klasycznej,...
Odsłon: 4395