Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na soczyste hamburgery, idealne na przekąskę.
Mięso solimy, dodajemy przyprawy i dokładnie mieszamy, dodajemy jedno jajko i ponownie mieszamy. Odstawiamy na 10 minut.
W tym czasie drobno kroimy pół żółtej cebuli, solimy, wygniatamy żeby puściła sok i podsmażamy na niewielkiej ilości oliwy, na koniec dodajemy ząbek posiekanego czosnku.
Zeszkloną cebulę z czosnkiem dodajemy do mięsa i dokładnie mieszamy. Doprawiamy do smaku czarnym pieprzem.
Rozgrzewamy piekarnik do 200 stopni.
Formujemy hamburgery i obsmażamy na rozgrzanej patelni bez tłuszczu – z każdej strony po 2 minuty.
Przekładamy hamburgery na ruszt i pieczemy w piekarniku przez 10 minut (jeśli mają być krwiste to przez 6 minut).
Na koniec pieczenia dokładamy do piekarnika bułki, tak aby się podgrzały.
W tym czasie przygotowujemy dodatki, a majonez mieszamy z musztardą.
Po upieczeniu składamy hamburgery wedle własnego uznania.
Polecam smaczne, szybie hamburgery również z grilla. Dzieci je uwielbiają al...
Odsłon: 481
Uwielbiam gołąbki w różnej postaci, do tego przepisu zainspirował mnie intern...
Odsłon: 366
Szybkie i proste ciasto z malinami i kruszonką.Jest bardzo smaczne i puszyste...
Odsłon: 409
Dzisiaj przepis na pyszne i bardzo łatwe do zrobienia kluski leniwe. Zrobiłam...
Odsłon: 36906
Uwielbiam gołąbki w różnej postaci, do tego przepisu zainspirował mnie intern...
Odsłon: 366
Szybkie i proste ciasto z malinami i kruszonką.Jest bardzo smaczne i puszyste...
Odsłon: 409
Dzisiaj przepis na pyszne i bardzo łatwe do zrobienia kluski leniwe. Zrobiłam...
Odsłon: 36906
Składniki
Mięso solimy, dodajemy przyprawy i dokładnie mieszamy, dodajemy jedno jajko i ponownie mieszamy. Odstawiamy na 10 minut. W tym czasie drobno kroimy pół żółtej cebuli, solimy, wygniatamy żeby puściła sok i podsmażamy na niewielkiej ilości oliwy, na koniec dodajemy ząbek posiekanego czosnku. Zeszkloną cebulę z czosnkiem dodajemy do mięsa i dokładnie mieszamy. Doprawiamy do smaku czarnym pieprzem.
Rozgrzewamy piekarnik do 200 stopni. Formujemy hamburgery i obsmażamy na rozgrzanej patelni bez tłuszczu – z każdej strony po 2 minuty. Przekładamy hamburgery na ruszt i pieczemy w piekarniku przez 10 minut (jeśli mają być krwiste to przez 6 minut). Na koniec pieczenia dokładamy do piekarnika bułki, tak aby się podgrzały. W tym czasie przygotowujemy dodatki, a majonez mieszamy z musztardą. Po upieczeniu składamy hamburgery wedle własnego uznania.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Summer Rolls
Przekąski
Pasztet z warzyw z rosołu
Przekąski
Krążki cukinii w panierce
Przekąski
Placuszki kukurydziane
Summer Rolls
Summer Rolls z sosem brzoskwiniowo-orzechowym. Ruloniki z papieru ryżowego wy...
Odsłon: 28
Pasztet z warzyw z rosołu
Po każdym rosole zawsze zostaje nadmiar składników, które raczej w zupie nie...
Odsłon: 124