Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pikantne skrzydełka, idealne do piwka lub.... bez piwka
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17284
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 449
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 73
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 171
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 180
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17284
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 449
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 73
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 171
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 180
Składniki
Mięso doprawić solą i obsmażyć z obu stron na złoty kolor.
Pozostałe przyprawy rozmieszać z przecierem pomidorowym, sokiem cytr. i 3-4 łyżkami wody i tą mieszanką "oblec skrzydełka ( przy pomocy łyżeczki lub pędzelka)
Smażyć aż "panierka" się przyzeli ( z obu stron) przy czym stopień przyzelenia zależy od upodobań.
Na zdrowie!